Hakvoort HR | Persoonlijke ontwikkeling
21967
page-template-default,page,page-id-21967,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
Organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling

Hakvoort HR gelooft in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling en helpt vooruitstrevende organisaties in de maakindustrie in Oost-Nederland hun toekomstplannen handen en voeten te geven door met betrokken medewerkers en tevreden klanten resultaat te boeken en het allerbeste uit hun mensen te halen.

Persoonlijke ontwikkeling

Veel organisaties in de maakindustrie zien een toenemende dynamiek en complexiteit in de markten waarin zij actief zijn. Het lijkt alsof niet complexe omgevingen niet meer bestaan. Organisaties die optimaal willen blijven functioneren, investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Want het succes van elke organisatie staat of valt met de prestaties van haar medewerkers. Dus: wat hebben jouw medewerkers nodig om de beste versie van zichzelf te worden?

Het leukste dat ik kan worden dat ben ik zelf

HakvoortHR-Persoonlijke-ontwikkeling
Wat is persoonlijke ontwikkeling?

Bij persoonlijke ontwikkeling gaat het om de ontwikkeling van zelfbewustzijn, identiteit, eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in een persoonlijke als in een zakelijke omgeving. Het gaat om de beste versie van jezelf worden. Dat start met zelfinzicht. Met weten waar je nu staat. En weten wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Dat kan van alles zijn. Van effectiever communiceren, beter samenwerken of succesvol doelen stellen en bereiken tot het ontwikkelen van specifieke talenten.

Waarom persoonlijke ontwikkeling?

Wij geloven in organisatieontwikkeling door persoonlijke ontwikkeling op basis van zelfinzicht. We zijn ervan overtuigd dat zelfbewuste mensen betere medewerkers, betere teamspelers en betere leiders zijn, en zo bijdragen aan een sterkere organisatie.

Persoonlijk leiderschap

Om die beste versie te kunnen worden, hebben medewerkers naast zelfinzicht ook persoonlijk leiderschap nodig. Het vermogen om de regie te nemen over hun (werkende) leven, om vast te stellen waar men naartoe zou willen en te doen wat nodig is om daar te komen. Te doen wat men leuk vindt en goed in is bij een organisatie die bij hen past en waar men zich voor de volle 100% voor wil inzetten.

Persoonlijke effectiviteit in stappen

Zelfinzicht

Help medewerkers om beter te begrijpen wat hen motiveert of er juist van weerhoudt om optimaal te presteren, succesvol samen te werken en werkgelukkig te zijn.

Inzicht in anderen

Inzicht in eigen voorkeuren helpt mensen beter begrijpen waarom anderen zich anders gedragen. Het stelt hen in staat de onderlinge verschillen te waarderen en de diversiteit in kwaliteiten te benutten.

Afstemmen en verbinding maken

Wie het verschil in voorkeuren herkent, kan daar in zijn gedrag en communicatiestijl rekening mee houden. Hoe beter je dat doet, hoe groter de kans op verbinding en effectieve interacties.

Actie

Als mensen weten wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn, wat hen drijft en energie of juist stress geeft, kunnen ze gefocust aan de slag met hun persoonlijke groei.

Aan de slag met persoonlijke ontwikkeling

Support vragen bij persoonlijke ontwikkeling getuigt van lef en kracht. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies helpt je graag verder het allerbeste uit je mensen te halen.

Insights Discovery - Hakvoort-HR

Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies is een
door Insights Geaccrediteerde Practitioner.