Hakvoort HR | Smart HRM
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
Smart HRM
Een wezenlijke bijdrage aan uw organisatie

Een organisatie die weet wat ze van haar medewerkers verwacht en als team presteert, groeit. Ook de medewerkers groeien. Ze voelen zich als intern ondernemer verbonden met de doelstellingen van hun team, afdeling en de organisatie. Zo ontstaat een omgeving waarin iedere medewerker trots kan zijn en een herkenbare bijdrage levert aan het geheel, met een maatwerk HRM-strategie als verbindende factor.

 

Levert uw HRM beleid voldoende toegevoegde waarde? Graag maak ik met u een analyse om vast te stellen waar huidige of toekomstige HRM behoeftes liggen.

Gericht op de zaak,
met aandacht voor de mens

HakvoortHR-Smart-HRM
Waar ik in geloof
HRM terug in het primaire proces

Ik ben van mening dat HRM in dienst moet staan van het primaire proces van organisaties. Ik zie veel organisaties waarbij dat niet of slechts ten dele het geval is. Strategie, leiderschap en HRM sluiten vaak te weinig op elkaar aan, terwijl een juiste aansluiting de innovatiekracht, flexibiliteit en het lerend vermogen van een organisatie stimuleert.  HRM kan daarbij het verschil maken. Uw medewerkers bepalen voor een belangrijk deel de concurrentiekracht van uw organisatie.

Behalve dat het HR fundament op orde moet zijn, moet HR zich afvragen wat haar rol is en waar toegevoegde waarde wordt geleverd aan het primaire proces en hoe dat dan vorm te geven. Hoe zit dit in uw organisatie?

Wat ik voor u kan betekenen
Dienstverlening

Talentwerving

Hakvoort HR kan u helpen bij het opzetten en uitvoeren van maatwerk beleid voor strategische personeelsplanning, werving & selectie en introductie met als resultaat competente medewerkers die in uw organisatie het verschil gaan maken, nu en in de toekomst.

Talentontwikkeling

Het blijvend ontwikkelen van het aanwezig talent als gezamenlijke uitdaging. Hakvoort HR kan u helpen bij het opzetten en uitvoeren van maatwerk performance management, leiderschap ontwikkelings trajecten en talent management programma's. De invoering van High Performance Teams behoort ook tot de mogelijkheden.

Optimale inzet van talent

Van medewerkers naar mede-ondernemers. Benut de mensen die onderscheidend zijn voor uw bedrijf. Blijf hen boeien en binden door het stimuleren van interne doorstroommogelijkheden, passende arbeidsvoorwaarden en een gezonde en veilige werkomgeving. Hakvoort HR adviseert u graag.

Kop koffie, kennismaken, eerste analyse?